Eterična ulja u mom domu

Koji difuzer odabrati?

Difuzer koristi ultrazvučnu tehnologiju i u isto vreme on je atomizer, ovlaživač i jonizator. Pošto su jonizatori oni ispuštaju negativne jone, koji za sebe vežu pozitivne jone (koji su zagadjeni) i samim tim uz dejstvo ulja pročišćavaju vazduh.

Tačan odgovor je da koji god difuzer odaberete nećete pogrešiti. Svi rade po istom principu i tehnologiji, a razlika je jedino u materijalu od kog su napravljeni.

Imati kvalitetan difuzer znači imati gustu paru koja raspršuje molekule eteričnih ulja u vazduh koji nas okružuje. Isto važi i za kvalitet eteričnih ulja. O uljima iz Start paketa možete pročitati ovde.

A u ovom vodiču ispod možete pogledati koji sve difuzeri kmogu biti u Start paketu i koje su njihove karakteristike.

Desert mist difuzer
Desert mist

Desert mist difuzer

Vreme rada: 10 sati max

Dimenzije: 14.5 x 21.6 cm

Pokrivenost: 30 m2

Zapremina vode: 200 ml

Desert Mist difuzer je ovlaživač vazduha, atomizer i aroma difuzor, sve u jednom. Jednostavan je za rukovanje i jako je elegantan. Ima tri načina rada.

Prvi mod u kojem radi neprekidno i do 5 sati, drugi mode u kojem radi neprekidno do 8 sati i najslabiji mode (1min radi/1 min pravi pauzu) u kojem radi i do 10 sati. Idealno tokom noći.

Ima 11 led svetlosnih opcija koje stvaraju opuštajuću i aromatičnu atmosferu bilo u vašem domu ili poslovnom prostoru. Poseban ugođaj stvara led opcija treperenja sveće obzirom na dizajn difuzora pa je svakako isprobajte za puni doživljaj. Veoma je jednostavan za korištenje. Podignete spoljašnji poklopac, pa unutrašnji, sipate vode do označene crtice, par kapi vaših omiljenih ulja, ponovno poklopite i spreman je za korišćenje. Pomoću dva dugmića smeštena na zadnjoj strani pri dnu difuzora regulišete njegov rad u dostupnim načinima. Dugmetom za regulaciju svetla birete dostupne boje ili opciju treperenja sveća.

Cena Premium Start Paketa sa Desert Mist difuzerom za Srbiju je 206€ sa svim troškovima. Tu je uključena i poštarina i carina. Ukoliko ga kupujete zasebno njegova cena iznosi 95€, a uz njega dobijete 2 ulja – citronela 5ml i narandza 5ml.

Dewdrop difuzer

Dewdrop difuzer

Vreme rada: 10 sati max

Dimenzije: 13.5 x 13.5 x 19 cm

Pokrivenost: 30 m2

Zapremina vode: 180 ml

Ako želite kvalitetan difuzer predivnog, jednostavnog i elegantnog dizajna koji se uklapa u svaki interijer Dewdrop je difuzer za vas! Dewdrop je ovlaživač vazduha, atomizer i aroma difuzer u jednom, dakle 3 korisne funkcije u 1 difuzoru i toliko je jednostavan za rukovanje. Njegov dizajn je inspirisan kapljicom jutarnje rose, belo-sive je boje, sa samo 2 dugmeta za regulaciju svih funkcija.

On/off dugme:

1.pritisak na dugme uključuje difuzer i pali bazno belo svetlo difuzora, a u ovom načinu rada može raditi neprekidno 4 do 5 sati. Difuzer će se automatski sam isključiti kada potroši svu vodu.

2. pritisak dugmeta stavlja difuzer u mod u kojem može raditi neprekidno i do 8 sati.

3. pritisak dugmeta znači da difuzor 1 min radi pa se na 1 min ugasi, te ponovno kreće s radom, a u tom načinu rada može neprekidno raditi i do 10 sati, pa je ovo zgodna opcija za noćni rad difuzora.

4. pritiskom dugmeta difuzor se gasi.

Dewdrop difuzer ima 10 svetlosnih opcija, a može da radi i bez svetla.

*Svetlo ujedno možete ugasiti u bilo kojem trenu tako da dugme svetla zadržite 3 sekunde.

*ukoliko želite da vam svetli kao noćna lampica, bez rada difuzera pritisnite i zadržite On/off dugme na 3 sekunde dok je difuzer isključen i pojaviće se svetlo. Za ovu opciju nije nužno da bude vode u difuzeru.

Takođe, Dewdrop je kids friendly difuzer (čitaj, ni razni padovi mu ne mogu ništa jer je izrađen od kvalitetne i čvrste medicinske plastike), izuzetno je lagan pa ga stoga možete seliti u druge sobe, a odličan je i za putovanja.

Cena Premium Start Paketa sa Dewdrop difuzerom za Srbiju je 206€ sa svim troškovima. Ukoliko ga kupujete zasebno njegova cena iznosi 95€, a uz njega dobijate 2 ulja – lavandu 5ml i citrus fresh 5ml.

Charcoal Lantern

Lanterna

Vreme rada: 10 sati max

Dimenzije: 13.9 x 24.3 cm

Pokrivenost: 30 m2

Zapremina vode: 200 ml

Lanterna difuzer zaista odskače svojim posebnim i elegantnim dizajnom. Izrađena je od stakla i metala i zaista daje poseban ambijentalni doživljaj svakom prostoru. Lanterna je ultrasonični difuzer, atomizer i ovlaživač vazduha. Ima 3 načina rada – najjači mod u kom radi neprekidno i do 5 sati, slabiji mod u kom radi do 8 sati i najsporiji mod u kom 1 min radi i 1 min pravi pauzu i u tom slučaju radi i do 10 sati. Imate 11 led opcija svetala kao i opcija treperenja sveće koja stvarno daje poseban ugođaj obzirom na njegov dizajn.

Kod korišćenja Lanterne jednostavno podignete spoljašnji i unutarnji poklopac, sipate vodu, dodate ulja, poklopite i uključite difuzor. Prvi pritisak dugmeta stavlja difuzer u najjači mod rada, drugi pritisak na spor način, a treći je najduži kada 1 minut radi i 1 minut pravi pauzu. Drugim dugmetom regulišete svetlo i dostupne opcije.

Cena PSK sa Charcoal Lantern difuzerom je 225€ sa svim troškovima. Ukoliko ga kupujete posebno njegova cena iznosi 121€, a uz njega dobijete 2 eterična ulja – ulje lavande od 5ml i citrus fresh od 5ml.

Aria

Aria difuzer
Aria difuzer

Vreme rada: 12 sati max

Dimenzije: 21.5 x 15.5 cm

Pokrivenost: 40 m2

Zapremina vode: 260 ml

Aria je ultrazvučni difuzer, aroma difuzer, ovlaživač vazduha i atomizer, te svojim radom pokriva površinu od oko 40m2 prostora.

Aria je izrađena od kvalitetnog bambusovog drveta i stakla i zaista odskače svojim jedinstvenim dizajnom i izgledom, te svaki prostor instantno pretvara u spa wellness oazu.

Njom se upravlja daljinskim upravljačem, od samog uključivanja/isključivanja, audio funkcija jer dolazi opremljena sa nekoliko opuštajućih melodija, pa možete regulisati glasnoću zvuka, audio on/off, a putem dodatnog audio kabla i spojiti muziku po vašem izboru.

Tu je i dugme za regulaciju i odabir led svetla, kao i za gašenje istog, a da pritom difuzer nastavi sa radom. Aria ima 3 načina rada, 2h, 6h i 12h (u ovom načinu rada 1min radi i 1min pravi pauzu). Ujedno dolazi opremljena i posudicom za lakše doziranje vode, kao i četkicom za čišćenje.

Ona je definitivno preporuka svakome ko želi poseban ugođaj u svom domu.

Ukoliko Ariu kupujete zasebno kao difuzor njena cena je 315€, a uz nju dobijete i ulje limuna 5ml i peperminta 5ml.

Cena Arie u PSK sa setom 12 pomno odabranih ulja ,za Srbiju je 325€ sa svim troškovima (PSK, poštarina, carina i pdv)

Za sve dodatne informacije ili pitanja ako ih imaš, budi slobodna da mi pišeš.

Please follow and like us:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *