Eterična ulja u mom domu

Essential Rewards – mesečni program vernosti

Dobrodošli u Essential Rewards, mesečni program vernosti koji vam može pomoći da u potpunosti transformišete svoj dom.

Ako ste neko ko tek istražuje ER zbog toga što mnogi o njemu pričaju, savetujem vam da pročitate ovo jer verujem da će vam pomoći u vašoj odluci.

Dosad ste verovatno već shvatili da je Young Living puno više od samo eteričnih ulja i da se zapravo radi o kompaniji koja nudi jedan kompletni ‘lifestyle change’. Promenu koja uključuje promenu vaših navika i vaših proizvoda. Zašto navika? Zato što s vremenom prestajete da kupujete na mestima gde ste kupovali pre i time štedite vreme. Prestajete da koristite veće količine proizvoda za istu ili sličnu namenu i menjate ih za samo jedan.

Zato što se gotovo u potpunosti prebacujete na jedan jednostavan model održavanja doma i zdravlja.


Da se razumemo, o ovome trebate dobro razmisliti i zaista želeti promenu. Možete svojoj deci dati mnogo više, možete sebi dati mnogo više, a o tome odlučujete samo i isključivo vi. Većina ljudi ne razmišlja previše o tome šta kupuje, koliko je to sigurno i da li postoje bolje opcije. Ali mi zaista verujemo da je to važno i da je ovaj naš program najlakši i najkvalitetniji način da preusmerite svoj kućni budžet na zdravije i kvalitetnije opcije.

Essential Rewards je osmišljen za sve ljude koji su spremni na ovu promenu i koji žele stvoriti jednu novu naviku naručivanja zdravih proizvoda online. Radi se o jednoj narudžbi mesečno koja stiže na vašu adresu i omogućuje vam da postepeno menjate proizvode iz svog doma za zdravije alternative. Vi sami birate kada će vam ta kutija stizati i što će u njoj biti, a ovo su neke važne informacije koje će vam biti korisne:

Šta je sve ER?

  1. ER program je besplatna opcija. Nije obavezan. Možete se učlaniti prilikom registracije ili kasnije, kad god želite.
  2. ER program znači mesečne narudžbine i moguće je napraviti samo jednu ovakvu narudžbu mesečno.
  3. Preko ER programa za svaku svoju narudžbinu dobijate određen procenat nazad u obliku bodova.
  4. Za prve tri uzastopne narudžbine dobijete 10% nazad od PV vrednosti vaše narudžbe. Recimo, vaš Start Paket iznosi 100PV i ukoliko je to vaša prva ER narudžba, za nju ćete dobiti 10 bodova. Jedan bod je otprilike 1 evro, često nešto više. Te iste bodove možete skupljati i onda napraviti narudžbinu u kojoj proizvode po izboru dobijete besplatno. Nakon tri meseca na ER-u, taj se procenat penje na 20%, a nakon dve godine penje se na 25%. Osim toga, u ER programu imate nižu cenu poštarine i za sve veće narudžbine (od 120PV+) uvek dobijete neke poklone. Poklona možete dobiti i do 7 ili 8 što zavisi od veličine vaše narudžbine.
  5. U ER programu imate punu kontrolu nad time šta naručujete i kad. Možete menjati datum procesuiranja svoje narudžbine kad vam najviše odgovara kao i sadržaj svoje korpe.
  6. Minimalni iznos narudžbine na ER programu je 50PV što je u praksi za Srbiju oko 60 evra plus carina i pdv.
  7. U ER programu postoji i takozvani ‘grace month’ odnosno mogućnost preskakanja jedne ER narudžbe bez gubitka kontinuiteta koji je važan za prelaz na viši procenat povrata za svaku narudžbinu.
  8. Iz ER programa se u bilo kojem trenutku možete isključiti, bez ikakvih posledica ili penala. Sve što trebate napraviti jeste popuniti formular koji ćete dobiti od svog mentora. Sve što trebate napraviti je nazvati korisničku službu ili poslati mail s vašim podacima na korisnickapodrska@youngliving.com

Kako se mogu učlaniti u Essential Rewards?

Ukoliko se još niste registrovali i napravili svoju prvu narudžbinu, bilo da je to Start paket ili nešto drugo , javite mi se i dobićete uputstvo za registraciju i poručivanje. Sve je vrlo jednostavno i rešava se u par klikova.

Kako mogu da promenim datum procesuiranja svoje narudžbe?

Kada se ulogujete u svoj YL profil i kliknete na ‘essential rewards’, videćete opciju ‘change processing date’. Kliknite na to i odaberite koji datum želite. Ukoliko vaš željedni datum nije slobodan, javite se korisničkoj podršci da vam ga oni manualno nameste. Ovaj datum možete iz meseca u mesec menjati i uz pomoć ‘process today’ opcije procesuirati kad god vama odgovara. Ako je slučajno prošao datum procesuiranja kojeg ste prethodno zadali, a vaša narudžba nije provedena obavezno korisničku službu i oni će vam procesuirati narudžbu.

Kako mogu da zamenim bodove za proizvode?

Kada ste spremni da zamenite svoje bodove, samo kliknite na One Time Order. Iz kataloga odaberite proizvode koje želite imajući na umu da pored sebe imaju ljubičastu zastavicu kao i to da njihova PV vrednost ne prelazi vrednost vaših bodova. Kada ste završili s dodavanjem u korpu, idite na ‘checkout’ i kod načina plaćanja odaberite ‘essential rewards points’. Kliknite na svaki proizvod i na kraju ćete samo platiti poštarinu oko 5 evra. Bodovi vam vrede godinu dana.

Ukoliko vas zanima detaljnije pogledajte ovaj naš zoom webinar u kojem je u detalje objašnjeno kako upravljati svojim budžetom + ovde ćete pronaći brojne ideje za svoje narudžbe!

Please follow and like us:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *