Kako da poručiš svoj paket- korak po korak
Uncategorized

Kako da poručiš Start paket?

Detaljna uputstva kako da poručiš START PAKET

Evo kako se možete registrovati i napraviti svoju prvu narudžbu:

Start paket

Važna napomena: ukoliko vas samo zanimaju proizvodi i cene, ne morate prolaziti kroz proces registracije. Samo idite na naš web, a cenovnik se nalazi ovde. Ove korake sledite tek kada ste 100% spremni za svoju prvu narudžbu! Za svaki slučaj, kako bi dobili pomoć tokom ovih koraka javnite se prvo meni i ja ću vam pomoći.

1. Kliknite na ovaj link.

2. Preskočite prvi deo gde vam se nudi opcija ‘get started’, preskočite Step 1(nemojte označiti ni jedan od ponuđenih paketa) na Step 2 kliknite na NO a zatim kliknite na ‘continue enrollment without starter kit’. Ukoliko ne želite naručiti Start Paket već nešto drugo, sledite iste korake!

3. Popunite svoj ‘membership info’, pod ‘country’ obavezno stavite zemlju u kojoj se nalazite. Pod ‘comission processing information’ stavite ‘individual’ .Budući da koristite moj ‘refferal link’, u poljima sponsor/enroller bi trebao stajati moj broj: 27039576. Ukoliko ga iz nekog razloga nema, ručno ga unesite u oba polja. Zatim kliknite ‘agree and continue’ i time ste završili svoju registraciju!

Er ili One time order?

4. Sada sledi onaj uzbudljivi deo: vaša prva narudžba! Prvo trebate odlučiti da li želite običnu ‘One Time’ narudžbu ili se želite učlaniti u Essential Rewards program! Ja vam od srca preporučujem ovo drugo zbog brojnih pogodnosti. Povoljnija poštarina, mogućnost ostvarivanja prava na besplatne proizvode(mi ih zovemo ‘promosi’). Plus ovo je idealna opcija za sve vas koji planirate nastaviti ulagati u svoje zdravlje i koji već sada znate da će vam ovo biti samo prva u nizu narudžbi. Uz mene kao mentora i našu zajednicu, sigurna sam da će ovo biti početak jedne lepe priče.. U njoj ćemo vam pomoći da dobijete tačno ono što želite: zdravu, sigurnu i mirnu oazu za sebe i svoje najmilije.

Ukoliko se odlučite za ER, uvek se možete u bilo kom trenu isključiti bez ikakvih posledica. Isto tako, ukoliko sada odaberete ‘One Time’ narudžbu, uvek se naknadno možete priključiti na ER. Sve opcije su uvek otvorene!

5. Kada ste doneli svoju odluku, u izborniku s desne strane odaberite ili ‘One Time Order’ ili ‘Essential Rewards’. U slučaju da ste se odlučili za Essential Rewards, kliknite ‘Essential Rewards’, zatim ‘join now’ i sledite korake.

Izabraćete datum procesuiranja (moj vam je savjet da ostavite isti da vam se narudžba procesuira isti dan; ovo naknadno uvek možete menjati), način plaćanja i kliknuti ‘save monthly order’. Napomena: ovo ne znači da vam svaki mesec stiže isti paket).

Koji god difuzer da odaberete nećete pogrešiti.

U slučaju ‘One Time’ narudžbe, otvoriće vam se katalog, u ‘search tab’ upišite ime proizvoda koje želite. Ukoliko želite Start Paket, upišite Premium Starter Kit, odaberite onaj s difuzorom po vašoj želji i pazite da u zagradi bude (HR) kako bi vam katalog i svi materijali bili na hrvatksom jeziku. Ukoliko želite bilo što drugo, slobodno pogledajte celu ponudu proizvoda i dodajte šta želite. U slučaju da se registrujete prilikom neke akcije, proizvod koji dodajete mora pored koda imat slovo D(discount). Zatim odaberite način plaćanja, shipping (standard) i završite svoju narudžbu.

6. To je to! Čim vaša registracija bude dovršena i vaša narudžba provedena, dobićete mail potvrde. Nakon toga, sledi moj lični mail dobrodošlice s kompletnim pdf vodičem za početnike koji sadrži uputstva za upotrebu, sigurnosne smernice i ideje za korištenje kao i svi korisni linkovi za edukaciju i ulaz u našu zajednicu!

Start paket bi za nekih 10-ak dana trebao da bude na vašem pragu. U Srbiji se plaća carina kada poštar donese paket, dok je u zemljama Evropske unije sve već uračunato u cenu, pa i cena Start paketa može biti različita u zavisnosti od zemlje iz koje poručujete.

Još dodatnih informacija o paketu možete pronaći ovde ili na mom profilu.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *