Dobrodošli u moj mali kutak.

O meni. Mamam troje dece, po zanimanju defektolog. Zaljubljena u eterična ulja.

Moje ime je Aneta. Po zanimanju sam defektolog-surdolog. Radim u Školskom centru sa domom učenika “Dositej Obradović” u Subotici. Obožavam rad sa decom oštećenog sluha. Kao i znakovni jezik.

Mama sam dva dečaka i jedne devojčice od godinu dana. Znam, zahtevno ali prelepo. Tek od kad sam postala mama shvatila sam koliko energije ustvari imam. Kao i sposobnosti da se organizujem za sve što mi je važno. Još učim da postavim prioritete. Tako je i nastala moja instagram stranica kao i ovaj blog Mamina blogoteka. Ovo je mojih 5 minuta za beg od svakodnevih obaveza koje ću deliti sa vama. Možda neću biti redovna ali ne zamerite.

Ovim tekstovima bih želela da svim budućim i sadašnjim mamama prenesem neka naša iskustva. Kao i poruku da radjanjem dece ne prestaju da budu svoje i rade ono što žele. Važno je napraviti balans između svih uloga koje nam život nosi, a opet zadržati sebe.

Verujem da trudom i radom na sebi, sve može da se ostvari. Iz tog razloga, postoji i ovaj blog, koji će predstavljati riznicu mog iskustva, promašaja, znanja i korisnih informacija, koji će ti pomoći da unaprediš sebe.

Pre godinu dana sam spletom slučajnih okolnosti na društvenim mrežama, upoznala ekipu žena koje nose odličnu energiju i ruše granice i ostvaruju svoje snove. To me je očaralo i poželela sam deo tog kolača. Otud ovde sada priča o domu bez hemikalija, eteričnim uljima i svim drugim stvarima koje ova priča nosi.

Nadam se da će vam to biti zanimljivo i da će vas podstaći na pozitivne promene. Ako bude tako, tu sam za sve informacije.

Za sve što Vas bude zanimalo, slobodno pišite, pitajte a možete pogledati i moj instagram profil


                                    Hvala što ste tu. Nadam se da ćete uživati!

P.S. U planu je Newsletter u kom ću deliti korisne savete koje ćeš moći videti samo u svom Inboxu. Do tada, klikni na ono što te zanima i pronađi nešto za sebe.