Ćao svima!

ja mama

Moje ime je Aneta Peša. Po zanimanju sam defektolog-surdolog i radim u Školskom centru sa domom učenika “Dositej Obradović” u Subotici. Obožavam rad sa decom oštećenog sluha. Kao i znakovni jezik.

Mama sam dva dečaka a uskoro i jedne frajle. Tek od kad sam postala mama shvatila sam koliko energije ustvari imam. Kao i sposobnosti da se organizujem za sve. Tako je i nastala moja instagram stranica kao i ovaj blog Mamina blogoteka. Ovo je mojih 5 minuta za beg od svakodnevih obaveza koje ću deliti sa vama.

Ovim tekstovima bih želela da svim budućim i sadašnjim mamama prenesem neka naša iskustva i poruku da radjanjem dece ne prestaju da budu svoje i rade ono što žele.

Verujem da trudom i radom na sebi, sve može da se ostvari. Iz tog razloga, postoji i ovaj blog, koji će predstavljati riznicu mog iskustva, promašaja, znanja i korisnih informacija, koji će ti pomoći da unaprediš sebe.

Za sve što Vas bude zanimalo, slobodno pišite, pitajte a možete pogledati i moj instagram profil @mama_sa_severa

 https://www.instagram.com/mama_sa_severa/


                                    Hvala što ste tu. Nadam se da ćete uživati!

P.S. U planu je Newsletter u kom ću deliti korisne savete koje ćeš moći videti samo u svom Inboxu. Do tada, klikni na ono što te zanima i pronađi nešto za sebe.